Als er nieuwe spulletjes binnen komen....

30 augustus 2013
Nieuwe artikelen allerleileuks webshop letterbak en miniatuurtjes

Deze week weer veel nieuws geplaatst, onder andere veel brocante haakwerk zoals jullie al wel gezien hebben. Maar er is nog veel meer leuks binnen gekomen. Ik moet eerlijk zeggen dat het altijd voelt als een klein feestje, als er weer nieuwe artikelen binnen komen. Heerlijk alle mooie spullen uitpakken, en bekijken. Ik borrel dan ook altijd gelijk van de inspiratie, en kan niet wachten om er iets leuks mee te gaan maken. Het liefst zou ik gelijk beginnen maar door tijdgebrek moet ik het echt vaak plannen. Deze keer werd ik gelijk verliefd op de kleine letterbak, in huisvorm. Helemaal hot op dit moment, geweldig om leuke nostalgische tafereeltjes neer te zetten. Ik zocht er al tijdje naar, maar vond de meeste echt veel te duur. Deze is niet heel groot 30 x 22cm, maar daardoor ook betaalbaar en handig om te bewerken. Hij gaat straks (onbewerkt) voor 4.95 in de verkoop. Ik heb er ook gelijk wat schattige miniatuurtjes bij besteld. Ik ga er dit weekend 2 maken, en daarna komen ze ook in de verkoop en als voorbeeld in de inspiratiehoek. Ik heb al even snel een en ander bij elkaar gezocht, moet toch leuk worden. Ik wens jullie ook allemaal een zonnig en creatief weekend toe!

Reacties zijn van harte welkom ( je emailadres komt niet zichtbaar op de site)

Tot de volgende blog!

Groetjes Claudia


 
Reacties
monique - 30 augustus 2013
hallo Claudia, zag net je blog pas. Leuk hoor. Je hebt altijd zulke leuke dingen te koop en betaalbaar .Niet te duur .Ook belangrijk. De gebreide schaatsjes zijn erg leuk . Die ga ik vast bestellen . Komende weken houd ik je site weer in de gaten voor meer mooie dingen. Ga zo door!!groetjes Monique deCroon


Reactie schrijven op Als er nieuwe spulletjes binnen komen....


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken bij "Privacy & Cookiebeleid >>". Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Sluiten"
SLUITEN