December..mijn kerstsfeer 2013 - allerleileuks.nl

December..mijn kerstsfeer 2013

December..mijn kerstsfeer 2013
19 december 2013
Heerlijk vind ik de maand december altijd weer. Ook wel erg druk, en zeker dit jaar was het echt ren en vliegwerk (maar dat is ook een goed teken ;-) ). Mijn zoon is 10 december jarig en vanwege dat feit heb ik altijd de kerstboom al vroeg staan, nog voor de 10e. Dit jaar is dat helaas niet gelukt en was ik erg laat. Ook heb ik echt te weinig tijd gehad om mijn huis op tijd in opperste kerstsfeer te krijgen. Maar al met al is het inmiddels volop genieten van de lichtjes en de warme sfeer. Elk jaar heb ik de kerstboom weer anders, en ook de rest van de sfeer wisselt vaak. Dit jaar niet al te veel kleur, en best wel sober, maar toch ook wel weer erg mooi. In de boom heb ik harten en sterren van handgeschept papier, prachtige vogeltjes en nog wat kleine hangertjes, zoals houten sterren, bellen, en strikken. Alles in wit en zachte grijs tinten. Mijn nieuwe (oude antieke) piano, daarvan wist ik al snel dat ik iets wilde met jute, en de 3 houten hobbelpaarden (die ik voor een prikkie op een 2ehands markt had gekocht). Ik heb de potten omwikkeld met breed jute, en de oude houten lijst voorzien van het jute van de Sintzak. Het is een heerlijk hoekje geworden, met een fijne sfeer. Ik heb voor de foto vergeten de kaarsen aan te steken, en die branden zo mooi. We zijn een paar dagen vrij, en dan ga ik echt heerlijk genieten van de heerlijke sfeer, alle twinkelende lichtjes het warme kaarslicht, en de tijd die we even voor elkaar hebben. Ik zou willen dat ik bij iedereen even kon binnen kijken wat jullie er allemaal voor een moois van hebben gemaakt ;-).

Ik wens jullie allemaal heerlijke dagen, geniet van elkaar, de sfeer en warmte. Hele fijne dagen allemaal!

Groetjes Claudia

Mijn kerstsfeer 2013Reacties
Marianne - 23 december 2013
Lieve Claudia,
Wat ziet het er allemaal gezellig uit. Heerlijk deze dagen he, kan er ook zo van genieten.
Ik wens jou en je gezinnetje alle goeds voor het nieuwe jaar en hele fijne dagen.
Groetjes Marianne
xxx


Nederhof-Deelen - 20 december 2013
Hallo Claudia ,

Ook alvast hele fijne kerstdagen en een keigoed 2014 !!

Het ziet er heel gezellig uit op de foto's,mooi !! :D

Groetjes Marie-Louise


Reactie schrijven op December..mijn kerstsfeer 2013


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken bij "Privacy & Cookiebeleid >>". Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Sluiten"
SLUITEN