Lets stamp! Stempel inkt overzicht - allerleileuks.nl

Lets stamp! Stempel inkt overzicht

Lets stamp! Stempel inkt overzicht
22 augustus 2013
Stempelen! Allerleileuks webshop!

Stempelen is toch wel een van de leukste technieken om te gebruiken bij je creatieve uitvoeringen. Maar zeker niet de makkelijkste naar mijn idee. Ik weet nog wel dat ik dacht, wowww dat wil ik ook gaan doen. Ik wist echt niet hoe en wat, en moet eerlijk zeggen dat de merknamen inkt en soorten stempels me om de oren vlogen. Het heeft best een tijdje geduurd, totdat ik ook redelijk netjes kon stempel en de juiste inkt vond voor de juiste ondergrond. En ja dan is het resultaat vaak erg mooi. Maar eerlijk is eerlijk, hoeveel labels en zakjes ik heb weggegooid die mislukt waren wil je niet weten ;-). Soms vanwege de verkeerde inkt die maar niet wilde drogen, of gewoon niet introk, ofwel door het nog niet zo handig zijn in het stempelen zelf.

Nu bekijk ik vaak de webshop en bedenk dan dat er velen zijn die nog lang geen doorgewinterde stempelaars zijn, net als ik, of het zelfs nog nooit hebben gedaan. En waar begin je dan? Daarom heb ik alles uitgezocht en geprobeerd het op een rijtje te zetten, zodat je in elk geval weet welke inkt je moet gebruiken. Hopelijk zal het velen helpen om een beetje inzicht te krijgen. Je vind de stempel hulp HIER. Let wel op, ieder materiaal kan weer net even iets anders zijn, dus het is altijd even een kwestie van uitproberen. Nog een kleine tip, er staat bij vaak dat je je stempels (en jezelf ;-) ) het beste kan reinigen met een stempelreiniger, wat ook het beste is, maar ik pak er altijd een pak simpele babydoekjes bij, waar ik met name mezelf mee ''clean'', maar ook mijn stempels. Voor het behoud van je stempels zal het op de lange duur minder goed zijn, dus op eigen risico. maar het werkt bij mij prima. Oh ja en ben je een knoeier zoals ik, probeer eens de nieuwe transparante stempel inkt van Versamark. Dar wordt je niet vies van, en echt een super leuk effect op gekleurd papier. Heel veel succes allemaal met stempelen!


*Stempel inkt overzicht KLIK HIER

Tot de volgende blog!

Groetjes ClaudiaReactie schrijven op Lets stamp! Stempel inkt overzicht


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken bij "Privacy & Cookiebeleid >>". Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Sluiten"
SLUITEN