Onze klanten - allerleileuks.nl

Onze klanten

 Iedereen kan bestellen bij Allerlei leuks
Particuleren, vriendinnen, clubjes, verenigingen, bedrijfjes met of zonder kamer van koophandel nummer. Iedereen is dus van harte welkom bij ons.

Als particulier kunt u eenvoudig bestellen bij Allerlei leuks webshop
U bent niet verplicht om een account aan te maken. Plaats de gewenste artikelen eenvoudig in uw winkelwagen, daarna rondt u de bestelling af door vier simpele stappen te volgen. Voor meer uitleg >klik hier 

 Bedrijven binnen Nederland met BTW/KVK nummer
Als u een bedrijf heeft is het echter wel handig als u een klanten acount aanmaken. Het btw-nummer en andere gegevens kunt u daar invullen en die zullen dan op de factuur te zien zijn. U dient dan wel in te loggen in uw account voordat u een bestelling plaatst.
ACCOUNT AANMAKEN KLIK HIER

 Bedrijven buiten Nederland (binnen de EU)  die de btw willen laten verleggen.
Allereerst dient u een klanten account aan te maken waar u de bedrijfsgegevens en uw geldige btw-nummer invult. LET OP: Als u account is aangemaakt moeten wij het account instellen op de BTW verlegging. Wacht dus met een bestelling plaatsen totdat u bericht heeft ontvangen dat het is gebeurd. U kunt nu inloggen en een bestelling plaatsen. De btw wordt nu automatisch op nul gezet. Let op: U dient over een geldig btw-nummer te beschikken.

BTW-NUMMER CHECK KLIK HIER!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN