Over ons
Claudia Wijers
Ik ben Claudia, 47 jaar oud en getrouwd met Marcel. We hebben samen 2 zoons van 18 en 20 jaar.
Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en er is natuurlijk niks leuker dan dat!

Ik ben jaren geleden begonnen met het maken van leuke en gezellige kleine woonaccessoires. De vintage en nostalgische sfeer hebben me altijd al enorm aangesproken. Ik maakte dan ook veel leuke accessoires in nostalgische en vintage stijl. Ook gaf ik een paar keer per jaar kleinschalige workshops. Alles werd met veel enthousiasme ontvangen en er kwamen steeds meer vragen over de materialen die ik gebruikte. Zo is uiteindelijk de webwinkel Allerlei leuks tot stand gekomen. Nu verkopen we voornamelijk hobbymaterialen, gecombineerd met brocante en nostalgische accessoires.

Het blijft toch het allerleukste om ook zelf heerlijk te kunnen knutselen. Mede hierdoor is ook de inspiratiehoek ontstaan. Bijna wekelijks maak ik daar een aantal voorbeelden, met materialen die in de webwinkel te koop zijn. Zo blijf ik zelf ook lekker creatief bezig, kan ik jullie inspiratie aanbieden en kan ik veel van onze artikelen zelf uitproberen. Inmiddels hebben we een aantal fijne groothandels waar we met veel plezier een groot deel van ons assortiment afnemen. Maar ik blijf toch altijd zoeken naar iets nieuws en aparts wat je niet overal tegen komt.

Een persoonlijk contact met onze klanten, waardering en een goede en snelle service, zijn dingen die hoog in het vaandel staan bij mij. De klant is bij ons nog steeds ''koning''.
 

 
Marcel Wijers

Ik ben Marcel, 46 jaar en getrouwd met Claudia. Vanaf Juli 2014 ben ik full time bij Allerlei leuks gaan samen werken met Claudia.

Voorheen heb ik gewerkt als accountmanager voor diverse bedrijven in elektra, bouw, en decomaterialen. Hierdoor ben ik altijd veel in winkels geweest en heeft de detailhandel me altijd al aangesproken. Sinds 2007 sprong ik al wel eens vaker bij als het nodig was met de website en het uitzoeken van artikelen.

Verkopen en inkopen is erg leuk om te doen. Willen we iets graag in ons assortiment hebben en kunnen we er moeilijk aankomen? Dan is het voor mij echt een uitdaging om het toch te kunnen inkopen. Soms kijk ik ver over de grens en importeer ik het zelfs uit China.
Duits en Engels in woord en schrift zijn dan wel handig.

In 2014 zijn we er samen voor gegaan om de webshop naar een hoger niveau te trekken en is Allerlei leuks een VOF geworden. Door alle leuke en positieve reacties en het contact met klanten blijft het een leuke uitdaging om de site constant te voorzien van nieuwe artikelen.

Vernieuwing, mensen enthousiast maken, samen creatief bezig zijn. Nieuwe klanten verwelkomen en vaste klanten tevreden terug te zien keren. Daar doen we het samen voor en blijven we hard voor aan het werk.
  
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN