Quote kaart thuis is waar ik mezelf ben A6 - allerleileuks.nl

Quote kaart thuis is waar ik mezelf ben A6

Quote kaart thuis is waar ik mezelf ben A6
Quote kaart thuis is waar ik mezelf ben A6
Quote kaart thuis is waar ik mezelf ben A6
Quote kaart thuis is waar ik mezelf ben A6
0.95
InStock
 
Voorraad: onbeperkt
Aantal

Quote kaart thuis is waar ik mezelf ben A6

Leuke wenskaart met mooie quote thuis is waar ik mezelf ben. Leuk om overal in huis neer te zetten of op te hangen. Onze kaarten zijn erg geschikt als weggevertje. Leuk voor bij een mooi cadeau of gewoon in een lijstje als lieve attentie. Verzamel verschillende quotes en hang ze aan een leuk kaartenrek. Maat kaart ca 10.5 x 15cm, 300gr karton. Wij gebruiken duurzaam en millieuvriendelijk karton voor het maken van onze kaarten. Het karton voldoet het aan de hoogste milieunormen, en wordt geproduceerd op basis van FSC®-gecertificeerde grondstoffen en bezit onder andere het EU Ecolabel. Prijs is per stuk, excl. envelop. Achterkant is blanco. Brievenbuspost!


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN