Witte stickers made by me Ø 40mm - 24 stuks - allerleileuks.nl

Witte stickers made by me Ø 40mm - 24 stuks

Witte stickers made by me Ø 40mm - 24 stuks
Witte stickers made by me Ø 40mm - 24 stuks
Witte stickers made by me Ø 40mm - 24 stuks
Witte stickers made by me Ø 40mm - 24 stuks
Witte stickers made by me Ø 40mm - 24 stuks
1.75
InStock
 
Voorraad: onbeperkt
Aantal

Witte stickers made by me Ø 40mm - 24 stuks

Leuke ronde witte stickers met tekst made by me en leuk hip veertje. Leuk om als maker van je eigen projectjes, het een persoonlijk tintje te geven. Te gebruiken als sluit stickers op envelopjes, maar ook leuk op labels of zakjes. Leuk om je eigen gemaakte werkjes, of cadeautjes helemaal mee af te maken. Maat per sticker ca 4cm. Prijs is per 24 stuks op een A4 vel. Excl. voorbeeldmaterialen. Ze passen precies op onze witte labels met koordjes. Brievenbuspost!


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken bij "Privacy & Cookiebeleid >>". Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Sluiten"
SLUITEN