Witte stickers made by me Ø 40mm - allerleileuks.nl

Witte stickers made by me Ø 40mm

Witte stickers made by me Ø 40mm
Witte stickers made by me Ø 40mm
Witte stickers made by me Ø 40mm
Witte stickers made by me Ø 40mm
Witte stickers made by me Ø 40mm
0.25
InStock
 
Voorraad: onbeperkt
Aantal

Witte stickers made by me Ø 40mm

Leuke ronde witte stickers met tekst made by me. Leuk om als maker van je eigen projectjes, het een persoonlijk tintje te geven. Te gebruiken als sluit stickers op envelopjes, maar ook leuk op labels of zakjes. Leuk om je eigen gemaakte werkjes, of cadeautjes helemaal mee af te maken. Maat per sticker ca 4cm. Prijs is per 4 stuks. Excl. voorbeeldmaterialen. Ze passen precies op onze witte labels met koordjes. Brievenbuspost!


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN